Пт. Жов 18th, 2024

Якщо потрібен середньоформатний лептоп для бізнесу, варто зупинитися на Lenovo V15. Характеристики цієї моделі — поза всякими сумнівами, адже китайський виробник зі світовим іменем дорожить своєю репутацією. У цьому огляді розглянемо технічні характеристики, функції та можливості, ознайомимо читачів з дизайном, а також розповімо та досвід експлуатації.

Фішки дизайну

При діагоналі 15,6 дюйма зберігається компактний розмір. Висота — менш як 2 см, а ширина 36,3 см. Вага — 1,85 кг — як у малогабаритних пристроїв. Міцність та довговічність корпусу гарантована, адже він зроблений з сертифікованих матеріалів. Стиль дизайну стриманий — без зайвих деталей. На кришці — лаконічний логотип бренду Леново. Тачпад розташований у зручному місці — трохи ліворуч від центру «палуби». Клавіші клавіатури компактні, для зручного натискання знаходяться на невеликій відстані одна від одної.

Начиння

Гарантом швидкодії та стабільності виступає AMD Ryzen 5 3500U, частота якого у стандартному режимі сягає 2,1 ГГц. Вбудованої графіки вистачає, щоб виконувати офісні задачі, насолоджуватися розважальним контентом чи грати в ігри з невисокими вимогами.

Місткість накопичувача — 512 Гб. Це не звичайний жорсткий диск, а твердотілий — SSD. Його суттєва перевага — максимально швидке оброблення даних (стосується і запису, і зчитування).

Оперативки стоїть 8 Гб — як і рекомендують фахівці в галузі комп’ютерної техніки. Такий об’єм вважається оптимальним для багатозадачності та активного інтернет-серфінгу з відкриванням великої кількості вкладок у браузері.

Роздільна здатність матриці Full HD, тож картинка не гірша, ніж на вартісних комп’ютерних моніторах. Для відтворення аудіо — гучні динаміки, а фотографувати та здійснювати відеовиклики можна за допомогою вебкамери.

Безпека та можливості підключення

Для перешкоджання несанкціонованому доступу до конфіденційних даних Lenovo V15 використовує модуль TPM другого покоління. Бездротова синхронізація зі сторонніми гаджетами можлива завдяки Wi-Fi та Bluetooth. Дротове підключення здійснюється через HDMI та USB.

Результати тестів та досвід користувачів

Шляхом тестування ми перевірили експлуатаційні характеристики Lenovo V15 та з’ясували, що він добре справляється з завданнями, які відчутно навантажують апаратну складову.

Відгуки реальних користувачів підтверджують коректність результатів «тест-драйву». Власники Lenovo V15 задоволені характеристиками та можливостями на всі 100.

Таблиця специфікацій Леново В1

ХарактеристикиОпис
Модель ноутбукаLenovo V15
Операційна системаWindows 10 Home/Pro
Дисплей15,6-дюймовий Full HD (1920 x 1080)
ПроцесорAMD Ryzen 3/5/7 або Intel Core i3/i5/i7
ГрафікаAMD Radeon або Intel UHD
Пам’ятьдо 16 ГБ DDR4
НакопичувачHDD або SSD до 1 ТБ
КамераHD вбудована
МережаWi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0
ПортиHDMI, USB 3.1, USB 2.0, RJ-45
Батарея35 Вт*год, до 6 годин роботи
Розміри і вага362,2 x 253,4 x 19,9 мм, 1,85 кг
КолірЧорний або сріблястий
ОсобливостіКлавіатура з підсвіткою, модуль TPM 2.0    

Отже, Lenovo V15 — надійний компаньйон та ергономічний інструмент для роботи та деяких розваг. Він достатньо захищений, щоб власник міг не боятися крадіжки даних. Завдяки вдалому компонуванню та високій продуктивності, цей пристрій користується неабиякою популярністю серед бізнесменів, школярів та студентів, вчителів, офісних працівників.

Від Geeky Oasis

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *